Informatie

Hallo allemaal,

Leuk dat je op onze site komt kijken. Het Kinderkamp van Terborg bestaat al 50 jaar, veel van jullie ouders hebben vroeger zelf ook meegedaan. Het kamp is voor alle kinderen uit Terborg en omgeving (natuurlijk mogen vriendjes, neefjes en nichtjes uit andere plaatsen ook meedoen). Het kamp wordt gehouden van 17 t/m 21 augustus 2020 in het grote Idinkbos in Sinderen, we fietsen iedere dag gezellig met de hele groep richting het bos en weer terug naar Maron. Ieder jaar is er een ander thema, zo hebben we al een Piratenkamp, Flodderkamp, Jungelkamp, Police-academy kamp, Grobenonkelkamp, monster van Logness kamp, Egyptekamp, Sprookjeskamp, Olympische spelen, detective, de ruimtereis en nog vele andere kampthema's gehad.Tijdens het kamp ga je hutten bouwen, van de enorme glijbaan af, op de survivalbaan, in het zwembad, op ontdekkingstocht door het bos, barbecueën,  schminken en natuurlijk help je mee het raadsel op te lossen. Iedereen die 6 is of bijna 6 is, mag meedoen totdat je van de basisschool af bent! Veel plezier met het kijken op de site en natuurlijk hopen we je weer te zien op het kinderkamp van 2020. Heb je nog vragen dan kan je ons altijd mailen op kinderkampterborg@gmail.com


Wat ouders moeten weten:

Het kinderkamp is van 17 t/m 21 augustus 2020 in het Idinkbos aan de Toldijk te Sinderen. Kinderen van groep 2 t/m 8 kunnen zich inschrijven. Ze moeten dan wel rond het kamp 6 jaar of ouder zijn.

Wij verzamelen ons iedere dag voor Maron aan de Stationsweg in Terborg. Maandag 17 augustus worden de kinderen hier om 8.15 uur verwacht. Hier maken ze kennis met hun leiding en de rest van de groep. De groepsleiding is te herkennen aan de kleur van de groep. Dinsdag t/m vrijdag worden ze om 08.30 uur verwacht. We fietsen ’s ochtends na het vertrek van de treinen richting het kampterrein.   

’s Middags zijn wij rond de klok van 16.30/16.45 uur weer terug bij Maron. Graag er wel voor zorgen dat de fietsen in orde zijn. Mocht een kind ziek zijn, geef dit ’s ochtends vóór 08.00 uur door aan de organisatie. Op dinsdagavond 18 augustus blijven de kinderen die (op school) dit jaar in groep 7 & 8 hebben gezeten, tot 21.00 uur op het kampterrein voor een avondprogramma. U kunt uw zoon/dochter dan om 21.00 uur ophalen op het kampterrein!

Op vrijdag 21 augustus is er vanaf 13.30 uur een markt. Ouders, familie en overige kennissen kunnen dan het kampterrein bekijken. Tijdens deze markt wordt er van alles aangeboden, het is zeker de moeite om te komen kijken! De kinderen blijven na afloop, rond 15.00 uur nog even op het kamp om dan gezamenlijk weer terug naar Maron te fietsen. Hier kunt u uw kind/kinderen dan weer ophalen en is het kamp 2020 helaas weer voorbij. In verband met de veiligheid van uw kind(eren), vragen wij u vriendelijk alleen op 21 augustus tijdens de markt het kamp te bezoeken en niet eerder.

De deelnemers van het kinderkamp zijn verzekerd. Bij een verzekeringsaanspraak wordt echter eerst de persoonlijke aansprakelijkheidsverzekering aangesproken.Tijdens de kampweek worden er foto’s gemaakt. Deze worden geplaatst op onze website & social media. Heeft u bezwaar, neem dan contact op met de organisatie. Levert u het inschrijfformulier bij ons in dan gaat u akkoord met het maken en de publicatie van de foto’s!

Deelname aan het kinderkamp is op eigen risico!


Wat moeten de kinderen meenemen:

Draag oude kleding die smerig mag worden

Lunchpakket is verplicht! (Ze krijgen ranja op het kamp, wel een beker meenemen!)

Pet (voor de zon) en eventueel zonnebrandcrème.

Zwemkleding (graag oud!) en een handdoek

Regenjas voor de zekerheid meenemen mocht het nou echt slecht weer worden

Extra kleding

Vanaf dinsdag worden de barbecues aangestoken en mogen ze wat lekkers meenemen, het is verstandig om elke dag wat mee te nemen zodat ieder kind mee kan eten van de barbecue.


De groepsindeling

De groepsindeling/groepskleur staat uiterlijk op 10 augustus op www.kinderkampterborg.nl. Mocht uw kind graag bij een vriendje of vriendinnetje in de groep zitten, vermeld dat op het inschrijfformulier, maximaal 1 vriendje of vriendinnetje opschrijven! Wij houden hier zoveel mogelijk rekening mee bij het indelen van de groepen. Dit wil dus niet zeggen dat dit altijd mogelijk is!

De eigen bijdrage dit jaar voor het kamp is

€ 20,- per kind. Voor mensen met een minimuminkomen is er de mogelijkheid om het inschrijfgeld terug te krijgen. Dit kan in overleg met de organisatie, we willen graag dat alle kinderen mee doen met het kamp dus hier komen we altijd gezamenlijk uit. Levert u het inschrijfformulier bij ons in dan gaat u akkoord met het maken en de publicatie van de foto’s.

U kunt het inschrijfformulier op ????? inleveren. Dit kunt u doen op het schoolplein van basisschool Dynamiek als de school uit is.

Voor meer informatie, calamiteiten/afmeldingen:

Organisatie Kinderkamp: 06-10073752

www.kinderkampterborg.nl      

kinderkampterborg@gmail.com